توضیحات

فلوکولانت فیدر

فرایند لخته سازی و به هم پیوستن ذرات ریز مواد جامد معلق در آب بوسیله فلوکولانت ها انجام میگیرد.

فلوکولانت فیدر Flocculant Feeder

در صنایع معدنی بخش عمده عملیات بازیابی آب، از باطله، توسط تیکنرها انجام می شود. تیکنر یک تانک استوانه ای است که در آن به کمک نیروی ثقل و در اثر اختلاف دانسیته، جداسازی ماده جامد (باطله) از آب انجام می شود. با توجه به اینکه ذرات با ابعاد ریز دانه بدلیل داشتن بار الکتریکی همنام، همدیگر را دفع کرده و ته نشین نمی شوند، بنابراین برای افزایش اختلاف دانسیته و به دنبال آن افزایش سرعت ته نشینی ذرات از مواد پلیمری به نام فلوکولانت استفاده می شود.

پکیج فلوکولانت وظیفه آماده سازی و تزریق پلی الکترولیت را دارد که اساس کار آن استفاده از پلیمر ها در لخته سازی مواد معلق در دوغاب و افزایش میانگین قطر ذرات جامد می باشد و در نتیجه آن عملیات فیلتراسیون با راندمان بالاتری انجام می شود.

جهت آماده سازی فلوکولانت در واحدهای الکترولیت برای تغذیه فیلترپرس از این دستگاه استفاده می شود. این دستگاه شامل دوزینگ پمپ، مخازن، سیکلون اختلاط و سیستم کنترل و اتوماسیون دقیق می باشد به طوریکه همواره حجم آب، حجم فلوکولانت تزریقی و سرعت تزریق آن همواره تحت کنترل و مانیتور است.

فلوکولاسیون

فلوکولانت از نظر لغوی به معنای لخته کننده است و کار خود را طی فرآیند فلوکولاسیون یا لخته سازی انجام می‌دهد. ماهیت این فلوکولانت پلی الکترولیت یا پلی اکریل آمید است که جداسازی جامدات از مایعات را تسریع می‌کند و تصفیه مایعات را سرعت می‌بخشد.حالا احتمالا درک درستی نسبت به فلوکولانت و نحوه عمل آن در فرآیند فلوکولاسیون داشته باشید. Flocculant در صنایع مختلفی از جمله صنایع دارویی و بهداشت، صنایع مرتبط با فراوری معدن ، صنایع مرتبط با زمین شناسی ، صنایع مرتبط با شیمی فیزیک، صنایع مرتبط با تصفیه آب، کاربرد دارد. فلوکولانت‌ها یا همان لخته کننده‌هایی که برای انجام این فرآیند در دسترس ما قرار دارند، شامل انواع مختلفی از مواد از جمله پلی آمین، تانین، آلوم، آلومینیوم کلرید، آلومینیوم کلرو هیدرات، فریک سولفات، آهن سولفات و کلرید آهن هستند. این مواد لخته کننده بار مخالف ذرات سوسپانسیون ایجاد می‌کنند و ذرات معلق در آب مانند یک توده کلوئیدی به یک دیگر متصل می‌شوند. در این شرایط برخی از مواد کمک لخته کننده، می‌توانند ژلی نامحلول در لخته به دست آمده ایجاد کنند، تا اینگونه لخته استحکام بیشتری پیدا کند. سپس لخته های غلیظ جهت جداسازی مایع از جامد به دستگاه فیلترپرس انتقال پیداکرده تا عملیات جداسازی طی مراحل آن انجام پذیرد.

کاربرد

کاربرد پکیج پلی الکترولیت polyelectrolyte (نام دیگر فلوکولانت میباشد)

  • از مهم ترین کاربردهای پکیج پلی الکترولیت می توان به موارد زیر اشاره نمود:
  • زلال سازی آب با فرآیند لخته سازی ذرات معلق در آن در تصفیه خانه صنعتی
  • حذف ذرات جامد معلق در آب آشامیدنی در تصفیه خانه ها
  • استفاده از پکیج فلوکولانت در پالایشگاه ها و صنایع پتروشیمی و حذف کلوئید از رنگ
  • با بالا بردن ضریب جذب آب و بهبود آب های کشاورزی
  • استفاده از فلوکولانت در صنایع فولاد

آماده صحبت کردن هستید؟

ایده های بزرگ خود را با ویرا صنعت محقق سازید

با ما تماس بگیرید